KHAS UNTUK ANDA YANG INGIN KULIT LICIN BERSIH TANPA JERAGAT & JERAWAT LAGI

Bagaimana cara terbaik untuk hilangkan masalah
JERAGAT & JERAWAT

Seawal 7 Hari Sahaja !!!

Hanya guna toner ini

Sapu je. 2 kali sehari dengan mengikut cara penggunaan "Korean 7-Skin Method"

Sangat berkesan membantu memecahkan pigmentasi jeragat, mengecutkan jerawat serta menghalang kulit daripada jangkitan bakteria dan radang

Anda sedang mengalami masalah jeragat tebal?

Masalah jerawat yang susah nak hilang

Dah cuba macam-macam cara & produk tapi akhirnya frust sebab tak berhasil?

Jangan risau lagi! Dengan Calendula Essence Toner, lepas ini jeragat akan pudar dan hilang. Jerawat akan cepat kecut dan tak tumbuh lagi.

Tak percaya? Jom tonton video
perkongsian daripada pengguna
kami

Play Video

“Saya nak share result sebelum dan selepas. Saya dah guna separuh toner, jeragat dah semakin pudar and tinggal bayang saja. Seriously memang cantik Lagi 1 bulan kulit muka jadi cermin.. 😜

Puan Casio Sze Jousih

Play Video

“Saya dah guna Toner Noufa ni selama sebulan dan kulit saya semakin sihat. Apa yang saya perasan kesan-kesan jeragat & jerawat semakin pudar. Tak sabar nak tengok kesannya lepas habis sebotol nanti.”

Puan Azreen

Play Video

“Setiap bulan muka saya mesti naik jerawat, kulit jadi kering dan kusam. Mungkin sebab perubahan hormon atau faktor cuaca. Tapi nasib baik saya standby toner ni. Sapu je 2 kali sehari, InsyaAllah kulit jadi elok semula.”

Puan Syakila

MEMPERKENALKAN CALENDULA ESSENCE
TONER - NOUFA SKIN

Toner berasaskan ekstrak bunga Calendula
yang diimport premium dari Perancis

Merawat & melembabkan kulit 3x lebih berkesan daripada toner biasa

Bunga Calendula mempunyai kandungan aktioksida yang tinggi dan sifat anti-inflamasi yang efektif untuk menyembuhkan luka dan radang kulit secara semulajadi.

Mudah resap & tidak melekit

Tidak seperti toner lain, toner calendula ini mempunyai texture yang lebih ‘ringan’ bagi memudahkan ia meresap dengan efektif ke dalam kulit.

Water-based & mesra wuduk

Walaupun toner ini mengandungi campuran essence, tapi ia tidak berminyak dan mudah dicuci. Toner ini juga bebas dari campuran alkohol dan boleh dipakai ketika solat.

Selamat & tiada pengelupasan

Antara kesan selepas penggunaan Calendula Essence Toner:

1. Kesan-kesan jeragat & bintik hitam semakin pudar dan hilang.

2. Jerawat mudah kecut & terhalang daripada merebak.

3. Mengekalkan hidrasi kulit.

4. Kulit akan sentiasa lembap dan tidak kering.

5. Tona kulit jadi cerah dan sekata.

6. Mengecilkan liang pori dan menganjalkan kulit.

7. Kulit asa lebih licin dan glowing.

Calendula Essence Toner telah membantu lebih 47,000 wanita diseluruh Malaysia !

Jom kita tengok apa kata pengguna kami yang telah merasai pengalaman positif selepas menggunakan toner ini

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Saya dh 2 tahun pakai noufa beauty..alhamdulillah muka dh xde naik jerawat cm dulu & bekas jerawat pn hilang..ni gambar ni saya x apply ap2 foundation pn kt muka.”

~ Puan Haslin

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Saya suka gila toner ni, jerawat cepat je kecut plus muka saya dah tak kusam. Sekarang ni saya share ngan mak saya. 😂

~ Puan Farah

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sebelum ni dira ada masalah bekas jerawat, kulit muka kusam dan liang pori terbuka, sekarang alhamdulillah semenjak amalkan toner noufa skin dapat kulit muka diidamkan 😆

~ Puan Adira

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ya Allah kak.. muka su dah nak licin.. jerawat dan jeragat dah tak ada, suka sangat, sabun muka tu banyak membantu sbenarnya.. bila guna jadi lembut sangat2.. toner bila pakai cepat je meresap hehe.. memang tak rugi la beli suka sangat ❤️❤️❤️❤️❤️ 5 love su bagi.

~ Puan Suriani

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Boleh sangat. Saya dah beli botol ke 4 rasanya ni. Dulu muka saya banyak jerawat pasir kat dahi dan pipi. Pastu bila sebulan pakai toner ni memang banyak perubahan la.  Kawan saya tegur macam mana dahi saya clean takde jerawat langsung 😅 sebab tu saya repeat order! Dan rasanya nak guna sampai bila2 kot sbb sesuai dengan skin. Mak saya pun guna juga.

~ Puan Amirah

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dah masuk botol kedua dah pun.. memang best gila saya suka sangat guna toner ni.. muka rasa lembap je.. kulit muka makin improve dari dulu..

~ Puan Mariam

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hi selamat malam. Ni gambar yang dapat saya share selepas guna toner tu dalam tempoh 5 bulan.

~ Puan Suzy

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Okay this is my feedback. Yang before tu kalau tak pakai makeup memang nampak sangat2 bila bergambar. Sometime pakai makeup pun still nampak sikit sebab I bukan jenis makeup tebal2 sangat 🤭😅 Btw after pakai dia still ada lagi but hampir pudar. Maybe dia take time sebab jeragat saya ni masa form 4 macam tula. Lama dah 😌 tapi lepas pakai toner ni memang nampak laa kesan dia even tak fully 100% lagi. Sis I sendiri cakap jeragat dah pudar sebab I selalu tanya dia.😅

~ Puan Nuraini

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sebulan pakai. Puas hatiii !!! Yang paling penting biji2 kat dagu dah tiada. Selalu naik biji2 sejak menopaus. Ni dah sejak pakai dah takda biji2 tu dan muka semakin halus. 👍🏻👍🏻👍🏻

~ Puan Halimah

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alhamdulillah skin hari ni lebih bersih dari sebelum ni. Thanks ayu love sangat dengan skin sekarang. 🥰🥰🥰

~ Puan Hamidah

PENAFIAN: Ini adalah testimoni sebenar daripada pengguna. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan situasi kulit pengguna.

Mendapat Kelulusan KKM

Toner ini 100% selamat dan telah diuji secara klinikal iaitu bebas daripada bahan kimia berbahaya seperti mercury.

Ada 2 cara penggunaan yang kami cadangkan kepada pengguna

Cara pertama: Guna cotton pad

Boleh buat sebelum makeup. Kulit akan terus plump, hydrates dan makeup pun tahan lebih lama.

 

Cara kedua: Korean 7 Skin Method

Cara ini sesuai untuk yang bermasalah jeragat & kulit kering. Ia akan bagi deep hydration pada kulit kita.

Tonton video tutorial cara penggunaan Calendula Essence Toner

Harga sebenar RM129,
sekarang RM99 sahaja

Nikmati diskaun istimewa bagi menghargai bakal pelanggan kami.

Diskaun RM30 !

Kami berbesar hati untuk memberi potongan harga RM30 bagi setiap pembelian 1 unit. Pelaburan anda hanya RM99 sahaja !

Kelab VIP Noufa

Anda berpeluang menjadi ahli VIP Noufa untuk menikmati pelbagai kelebihan seperti:

1. Konsultasi percuma

2. Harga istimewa untuk pembelian ulangan

3. Pelbagai promosi, contest & hadiah istimewa khas untuk ahli VIP

Percuma Deep Essence Mask untuk setiap Pembelian

DAN

Percuma Travel bag Noufa Skin Limited

untuk pembelian pakej full treatment sahaja

 

3 Jaminan Untuk Anda

Nikmati pembelian yang sangat berbaloi tanpa sebarang risiko.

Tawaran Harga Istimewa Untuk Anda

Nikmati tawaran terkini dengan pelbagai penjimatan ddan hadiah percuma.

Billing details

Your Products

Product
Quantity
Price
Calendula Essense Toner1
RM99.00
HOT ITEM
Advance Set A ( 1 Toner + 1 Sabun )1
RM158.00
Double Set Toner ( 2 Toner )1
RM189.00
Full Treatment1
RM245.00

Your order

Product Subtotal
Calendula Essense Toner  × 1 RM99.00
Subtotal RM99.00
Shipping
Total RM99.00
  • Buat bayaran secara selamat menggunakan online transfer dari bank pilihan anda.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

jika anda mempunyai sebarang masalah atau pertanyaan..

We Protect Your Privacy

100% Satisfaction Guaranteed

Your Data is Safe With Us

100% Money Back. No-Risk.

If you don't like our products over the next 30 days, then we will gladly refund your money. No questions asked!

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk membeli toner ni? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

  • Sememangnya toner ini diformulasikan khusus buat mereka yang berkulit sensitif dan bagus untuk mengurangkan radang atau iritasi pada kulit. Kandungan toner juga bebas alkohol.
  • Calendula Essence Toner bebas bahan kimia berbahaya dan tidak akan memberi kesan iritasi atau penggelupasan pada kulit.
  • Jangan risau. Kandungan toner ni adalah selamat digunakan, bebas bahan terlarang dan berdaftar dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor rujukan NOT191101619K
  • 1 botol mengandungi 200ml untuk penggunaan 2-3 bulan bergantung pada cara penggunaan
  • Tekstur toner adalah waterbased dan bebas alkohol, sah dibawa solat.
  • Kami akan terus proses order anda dalam tempoh 24 jam selepas pembayaran dibuat. Penghantaran mengambil masa 1-3 hari bagi semenanjung, dan 3-4 hari bagi sabah & sarawak. Sekiranya anda tidak terima barang selepas 5 hari, anda boleh hubungi customer servis kami +60133030403
  • Jangan risau, just inform semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami +60133030403
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...